logo

Produktet

Shpëto botën, bli nje biçikletë

Aksesorët

Dukuni gjithmonë bukur,
por siguria mbi të gjitha.

Dyqani

Vizitoni dyqanin tonë për
tu njohur me produktet e fundit

Rreth Nesh

Katër rrota lëvizin trupin,
Dy rrota lëvizin shpirtin

Scroll

Ne jemi Trinity

Trinity ndërmerr nismën për të qenë prezent në tregun e lirë në vitin 1993 ku marrëdhënia shitës-klient ishte e drejtëpërdrejtë dhe rrjedhimisht më e besueshme për konsumatorin vendas. Shkak për të marrë iniciativen e të punuarit me shumicë sipërmarrje nuk ishte vetëm besnikëria ndaj klientëve por ambicia dhe bindja se zotëronim potencialin për të ofruar më shumë.

Qëllimi jonë ka qenë dhe vazhdon të jetë ofrimi i produkteve me cilësi premium për çmime ekonomike, duke na dhënë hapësirën të jemi një hap përpara konkurentëve tanë në treg. Komunikimi i sinqertë dhe asistenca e vazhduesheme është arsyeja pse ne nuk do ngurojmë kurrë së guxuari për t'ju ofruar më të mirën.
Produktet

Biçikleta

Shpëto botën, bli nje biçikletë.
Trinity ju ofron shumëllojshmëri zgjedhjesh për biçikletat duke filluar nga ato për fëmijë, për femra dhe për meshkuj të të gjitha moshave dhe modeleve. Shfletoni galerinë për tu njohur më shumë me produktet e reja në Trinity.

Motorra

Pse të ecim shpejt kur mund të shkojme kudo?
Modelet më të fundit për çmimet më të mira në treg, tashmë i gjeni tek Trinity. Zgjidhni modelin që ju përshtatet më mirë, një motorr tregon shumë për karakterin tuaj.

Aksesorët

Dukuni gjithmonë bukur, por siguria mbi të gjitha.
Aksesorët vlejnë më shumë sesa ne mendojmë pasi investimi jonë shkon në tu dukurin bukur dhe të ndjerit i sigurt. Bëni zgjedhjen tuaj, sigurohuni që ajo të jetë e duhura.

Pjesë Këmbimi

Trinity ofron shumëllojshmëri zgjedhje në kategorinë e pjesëve te këmbimit.
Ju mundësojmë suport në mirëmbajtjen e produkteve tuaja duke siguruar jetëgjatësi dhe pjesë këmbimi origjinale të markave më të mira. Trinity i përshtatet kërkesave tuaja duke mbuluar një proces shërbimi me mundësi zgjedhje të shumta.

Vajra

Për mirëmbajtjen e mjeteve tuaja ju sugjerojmë të zgjidhni cilësine përpara çmimit.
Trinity zotëron brande dhe lloje të ndryshme të vajrave sipas kërkeses tuaj duke siguruar cilësi dhe garanci.

Partnerët Tanë

koyo
motul
ngk
shimano
totem
yamaha