logo

Rreth Nesh

Trinity ndërmerr nismën për të qenë prezent në tregun e lirë në vitin 1993 ku marrëdhënia shitës-klient ishte e drejtëpërdrejtë dhe rrjedhimisht më e besueshme për konsumatorin vendas. Shkak për të marrë iniciativen e të punuarit me shumicë sipërmarrje nuk ishte vetëm besnikëria ndaj klientëve por ambicia dhe bindja se zotëronim potencialin për të ofruar më shumë. Qëllimi jonë ka qenë dhe vazhdon të jetë ofrimi i produkteve me cilësi premium për çmime ekonomike, duke na dhënë hapësirën të jemi një hap përpara konkurentëve tanë në treg. Komunikimi i sinqertë dhe asistenca e vazhduesheme është arsyeja pse ne nuk do ngurojmë kurrë së guxuari për t'ju ofruar më të mirën.
Produktet

Sot trinity zotëron një gamë të gjerë produktesh në fushën e biçikletave, motorrëve, pjesëve të këmbimit dhe aksesorëve të ndryshëm. Bashkëpunëtorët tanë janë brandet më të njohura në tregun nderkombëtar si: Totem, Yanshe (Yamata) Shimano Bicycle Spare Parts, Deeston tyre and inner tube, Lifan Motorcycles Spare Parts, Kenda tyre and inner tube, Duro dhe shumë të tjera. Trinity është distributor jo vetëm i brandeve të arrira por edhe cilësisë në tregun Shqiptar.