logo

Produktet


Sot Trinity zotëron një gamë të gjerë produktesh në fushën e biçikletave, motorrëve, pjesëve të këmbimit dhe aksesorëve të ndryshëm. Bashkëpunëtorët tanë janë brandet më të njohura në tregun nderkombëtar si: Totem, Yanshe (Yamata) Shimano Bicycle Spare Parts, Deeston tyre and inner tube, Lifan Motorcycles Spare Parts, Kenda tyre and inner tube, Duro dhe shumë të tjera. Trinity është distributor jo vetëm i brandeve të arrira por edhe cilësisë në tregun Shqiptar.

Biçikleta

Shpëto botën, bli nje biçikletë.
Trinity ju ofron shumëllojshmëri zgjedhjesh për biçikletat duke filluar nga ato për fëmijë, për femra dhe për meshkuj të të gjitha moshave dhe modeleve. Shfletoni galerinë për tu njohur më shumë me produktet e reja në Trinity.

Motorra

Pse të ecim shpejt kur mund të shkojme kudo?
Modelet më të fundit për çmimet më të mira në treg, tashmë i gjeni tek Trinity. Zgjidhni modelin që ju përshtatet më mirë, një motorr tregon shumë për karakterin tuaj.

Aksesorët

Dukuni gjithmonë bukur, por siguria mbi të gjitha.
Aksesorët vlejnë më shumë sesa ne mendojmë pasi investimi jonë shkon në tu dukurin bukur dhe të ndjerit i sigurt. Bëni zgjedhjen tuaj, sigurohuni që ajo të jetë e duhura.

Pjesë Këmbimi

Trinity ofron shumëllojshmëri zgjedhje në kategorinë e pjesëve te këmbimit.
Ju mundësojmë suport në mirëmbajtjen e produkteve tuaja duke siguruar jetëgjatësi dhe pjesë këmbimi origjinale të markave më të mira. Trinity i përshtatet kërkesave tuaja duke mbuluar një proces shërbimi me mundësi zgjedhje të shumta.

Vajra

Për mirëmbajtjen e mjeteve tuaja ju sugjerojmë të zgjidhni cilësine përpara çmimit.
Trinity zotëron brande dhe lloje të ndryshme të vajrave sipas kërkeses tuaj duke siguruar cilësi dhe garanci.

Vizito Dyqanin